Milieuvriendelijke bloemzaden

Schone bloemzaden

Wij kweken bloemzaden zonder het milieu te belasten. Dat gaat verder dan biologisch; daar zijn, zij het beperkt, nog steeds middelen toegestaan. Wij kweken kleinschalig 100% schoon, zonder bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest. En natuurlijk milieuvriendelijk verpakt in papieren zakjes.

Help mee aan een schoner milieu en koop onze zaden!

Informatie

Een zakje zaden kost 1,75. De verzendkosten zijn 2,25 per bestelling, ongeacht hoeveel u bestelt. U kunt uw bestelling ook bij ons in Mantinge ophalen, dat kost niets. Omdat de webshop zeer bescheiden van opzet is verloopt de betaling nu nog via een bankoverschrijving, in de toekomst via iDeal. De prijzen zijn inclusief 9% btw.

Bestellen

Geef per soort aan hoeveel zakjes u wilt bestellen. Klik dan op 'bereken totaalbedrag excl. verzendkosten' en u ziet de kosten. Vul vervolgens uw gegevens in klik 'bestellen'. U krijgt als bevestiging een e-mail. Er volgt kort daar op een tweede e-mail met uw bestelgegevens en uw factuur. Als uw betaling binnen is wordt de bestelling direct verzonden. 

Garantie

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om te zorgen dat uw bestelling goed aankomt. We kweken de zaden zelf, dus het kiemen controleren we nauwgezet. Desondanks kan er altijd iets mis gaan. Bel ons dan gerust: 0593-769035, of mail ons op info@de-mantinger-es.nl. We komen er vast uit!

Bestellijst