Drenthe bestaat vooral uit natuur en platteland. Maar de steden die Drenthe rijk is hebben veel te bieden. De vier grootste plaatsen hebben alle vier verschillende musea, winkelcentra, stadsnatuur en bieden stadswandelingen door de historische binnensteden. Ze hebben allemaal een lange geschiedenis en zijn zeker een bezoek waard. Boek nu de B&B en ga zelf op pad!

Klik op de foto’s voor meer informatie
MEPPEL
De stad Meppel biedt het gevoel van een dorp maar de beleving van een stad. Bezoek de vele monumenten en duik in de geschiedenis. Veel huizen in Jugendstilstijl en bijzondere bruggen. Een bruisend winkelhart en prima horeca. Op 37 Km van B&B de Mantinger Es.
EMMEN
Vlinderstad Emmen is de enige Drentse gemeente met meer dan 100.000 inwoners. Het stamt uit de 12e eeuw. Een echte stad in Drenthe dus! Emmen staat het hele jaar bol van de culturele activiteiten. Je vindt er het Wildlands Adventure Park en verschillende winkelstraten. Op 25 Km van B&B de Mantinger Es.

Er op uit in Drenthe - de stad in
HOOGEVEEN
Als je van winkelen houdt is het winkelcentrum van Hoogeveen een must. De cascade die door het centrum loopt is op zich al een bezienswaardigheid. Bezoek ook zeker de Tamboepassage, het fraaie overdekte deel van de winkels.
ASSEN
Assen is leuk! Uiteraard vooral bekend van de TT maar Assen biedt veel meer. Een fraai winkelcentrum, exposities, evenementen, festivals en natuurlijk het Drents museum. Zeven parkeergarages bieden meer dan voldoende parkeergelegenheid. Op 25 Km van B&B de Mantinger Es.