Gastenboek en reviews

Wij vinden het altijd leuk als je een berichtje in ons gastenboek achterlaat. Ook als je alleen de website bezoekt! Je vindt ons ook op Facebook en Twitter. Tip: wij digitaliseren ons handgeschreven gastenboek, erg leuk om te lezen wat mensen schrijven. Je kunt het hier vinden.

Onze eigen website

Als je naar beneden bladert vindt je wat onze gasten hier geschreven hebben.

Google

Benieuwd hoe gasten ons waarderen op Google reviews? Kijk dan hier.

BedandBreakfast.nl

Op BedandBreakfast.nl laten gasten ook waarderingen achter. Die kun je hier lezen.

Tegenwoordig vinden veel mensen het juist weer leuk om bij hun vertrek op de ouderwetse manier met de pen iets in ons gastenboek te schrijven. De vele leuke berichtjes die we mochten ontvangen kun je lezen in ons handgeschreven gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
(c) De Mantinger Es
28 berichten.
Rodney and Zoe
Visiting from Australia. Cycling past we stopped for a cup of coffee. Stayed for the coffee and an extended chat with the owners. Very friendly, welcoming, helpful and informative. And the coffee and hot chocolate were very good. We would highly recommend a visit - to stay if you can (Mantinge and surroundings are beautiful, with great cycling), or just for the coffee.
Heiltje en Karel
Gisteren met een hele hartelijke ontvangst gezellig koffie/thee gedronken in de ontzettend gezellige en mooie theeschenkerij. Komen zeker nog terug voor een B&B. De kamers zijn prachtig!!
Leo en Anneke Nennie
We zijn drie nachten te gast geweest en het was in een woord geweldig. Alles klopte gewoon. Een aanrader .
Jan en Gonnie
Een fantastisch weekend doorgebracht in de B&B. Mooie gezellig ingerichte kamer met hele goede bedden en alles schoon. ’s Morgens kregen we een heerlijk Drents ontbijt, klaargemaakt door de hartelijke gastvrouw en gastheer. De B&B ligt in een schitterende omgeving, waarin je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op ons verzoek hebben we samen met de gastheer en gastvrouw een wandeling gemaakt in het vlakbij gelegen Mantingerveld, een schitterend en uniek stukje natuurgebied. De gastheer wist ons van alles te vertellen over de flora en fauna. We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen. Heel veel succes gewenst met jullie onderneming
Daphne van Kampen
Gezellige gastvrouw en gastheer, uitstekende boxspring bedden, mooie natuur, heerlijk Drents ontbijt, ideale ligging nabij kamp Westerbork en andere leuke uitstapjes. Zeker de moeite waard om heen te gaan!
Denise Hollemans
Heerlijk nachtje blijven slapen in De Mantinger Es!, met een prachtig uitzicht, heerlijk gelegen aan de bosrand. Kamer ziet er super uit, en de bedden liggen heerlijk!
Stephanie Lever Gels
De theeschenkerij en B&B zien er gezellig en knus uit. Een uitnodigende sfeer met veel gastvrijheid. Ik heb een heerlijke cappuccino gedronken. Ik kom zeker terug.
Hans Hense en Rosetta Klein
Wij zijn onderweg op de fiets door Drenthe ter voorbereiding op onze grote fietstocht in augustus naar zuid-Spanje. En wat gebeurt er? Na 25 km fietsen zien wij een prachtig en sfeervol theehuisje in Mantinge op een prachtige plek. Fietsen neergezet en vol verwachting richting terras. Maar helaas op het bord buiten stond pas per 1 augustus open. Jammer, maar toch niet. De beide eigenaren hebben het koffieapparaat aangezet en zijn aan de slag gegaan. Heerlijke koffie gedronken bij heel gastvrije mensen. Wij gaan zeker terugkomen, niet alleen voor de koffie en thee maar er zijn ook nog twee prachtige kamers voor bed & breakfast. Wij wensen jullie veel succes!
Mantingerzand