Gastenboek 

Wij vinden het altijd leuk als je een berichtje in ons gastenboek achterlaat, ook als je alleen de website bezoekt. U vindt ons ook op Facebook en Twitter, klik onderaan de pagina op de icoontjes. Elke like is welkom!

Lees ook ons handgeschreven gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
(c) De Mantinger Es
18 berichten.
Robert en Helma & Wim en Kitty heeft geschreven op 2 september 2019:
Wij vieren kwamen in het kleine knusse gehucht Mantinger wat groot is in zijn gastvrijheid. We kijken terug op een top weekend
Lore en Filip Boury-Demeulenaere heeft geschreven op 16 juni 2019:
Ze zijn zeldzaam geworden die plekken als het dorp Mantinge : de rust, een rijke natuur en een tal van boeiende verhalen. En er boven komt een schitterende kamer, ontbijt en onthaal. Kortom De Mantinger Es is top.
Wilma en Johan heeft geschreven op 25 november 2018:
We hebben een geweldige verblijf gehad in deze prachtig gelegen B&B. We zijn heel goed verzorgd, prachtige kamer met super bedden, prima douche, mooi uitzicht en ook een geweldig ontbijt met allemaal verse heerlijke producten
Laura Hofman heeft geschreven op 3 september 2018:
Wat hebben wij genoten van een prachtige B&B met zeer complete kamers en badkamer, een heerlijk ontbijt, schitterende omgeving en een lieve gastvrouw en gastheer die ook nog veel over de omgeving kunnen vertellen. Een fantastiche plek voor mooie wandel- e/of fietstochten. Respect en bewonderling dat van een oude boederij en schuur zoiets moois gemaakt is. Wij komen zeker een keer terug! Nogmaals dank Jannie en Willem
Metha Smit heeft geschreven op 3 augustus 2018:
Wat een plek! Wat een rust! Wat een geweldige gastheer/gastvrouw. Wat een lekkere cheese lemon taart. Wat een mooie kamers! Wat een goed ontbijt. Wat een mooi uitzicht. Wat een superplek!!!! Onverwacht mijn ouders getrakteerd op een nachtje in de Bed en Breakfast. Ze voelden zich echt als vorsten behandeld en kijken terug op een fantastisch verblijf! Veel dank!!
Astrid & Steven uit Haarlem heeft geschreven op 21 mei 2018:
Een theehuis op een prachtige plek, met heerlijke lemon cheesecake! Een waarschuwing voor fietsers en wandelaars: pas op dat je hier niet veel langer blijft dan je van plan was, want daar nodigt deze plek wel toe uit!
Gerben en Thea heeft geschreven op 31 maart 2018:
De Mantinger Es wandeling is een dikke aanrader voor iedereen die graag wandelt. Wat een mooie wandeling, we hebben een heerlijke dag gehad. Dit is Drenthe op haar best, dwars door uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen. De route klopte helemaal. Bedankt Willem en Jannie!
Ria en Hans op 29 januari 2018 heeft geschreven op 29 januari 2018:
Na een bezoek aan Groningen en Assen (musea) werden we zeer gastvrij ontvangen op de Mantinger Es. De kamers zijn luxe en smaakvol ingericht en de bedden zijn heerlijk. Na een goede nachtrust werd een uitgebreid ontbijt geserveerd. Jannie en Willem weten veel van de omgeving en de natuur en kunnen er goed over vertellen. Hun boerderij ligt in een prachtige omgeving en heeft een grote tuin. Wij komen hier zeker terug om te fietsen en te genieten. Nogmaals bedankt, Jannie en Willem.
Jacqueline en Pieter heeft geschreven op 11 december 2017:
Graag willen wij Jannie en Willem bedanken voor de hartelijke ontvangst in hun B&B. We hebben heerlijk geslapen en lekker ontbeten. Een echte aanrader voor een ieder die van de natuur en rust houdt.
Jeroen heeft geschreven op 5 november 2017:
Het was een ongelooflijk fijne verrassing, die te snel voorbij ging. De ruimte en rust is wat meteen dat opvalt tijdens een wandeling in de buurt. Onthaasten in optima forma. Ik heb genoten van de heel bijzondere theesmaken. De oude boerderij, omgetoverd tot 2 moderne kamers (dubbel glas, WiFi) waar menig hotel jaloers is. Ongelooflijk veel privacy, wakker worden van het getjilp van vogels in de natuurtuin, heerlijke bedden, prachtige sanitaire voorzieningen, maar vooral de verhalen van gastheer Willem blijven hangen. Hij vertelt vol passie over de omgeving, de natuur, zijn uilen. En vraag hem eens naar het zicht van de torenvalk? Het antwoord zal je verbazen. Het ontbijt was over compleet met heerlijke verse croissants, ruime vleeswaren, broodjes, verse jus. Ik kom zeker terug, en dan nemen we fietsen mee. Willem en Jannie, wat een mooie plek hebben jullie gecreëerd. Buitengewoon charmant. Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst en jullie goede zorgen Hartelijke groet, Jeroen Bouma