Tarieven 2021 Per nacht
1 persoon per nacht69,25
2 personen per nacht99,50
1 persoon 3 t/m 6 nachten66,00
2 personen 3 t/m 6 nachten95,00
Extra persoon per nacht (max. 2 personen)25,00
Weektarieven
1 persoon per week (7 nachten)416,00
2 personen per week (7 nachten)595,00
Ontbijt
Luxe ontbijt per persoon per nacht5,00

Standaard of luxe Ontbijt
Er is een standaard ontbijt inbegrepen. U kunt ook kiezen voor een luxe ontbijt, geef dit a.u.b. aan in het opmerkingenveld tijdens de reservering. U kunt het daar ook aangeven als u een vegetarisch ontbijt wenst of als we bijvoorbeeld rekening moeten houden met allergieën. Als u niets aangeeft gaan wij uit van een standaard ontbijt.

Een standaard gezond en lekker ontbijt wordt om 08:30 voor u klaargezet op een dienblad. Mocht u een andere tijd willen horen wij dat graag bij aankomst. U kunt dit ontbijt meenemen naar de B&B of naar het terras en daar nuttigen, wat u wilt. Als u een luxe ontbijt heeft gereserveerd dekken wij voor u een uitgebreide tafel en wordt het ontbijt geserveerd met extra’s als croissants of pancakes, roerei en andere lekkernijen. Laat u verrassen!

Als B&B mogen wij helaas geen kookgelegenheid aanbieden. Maaltijden opwarmen kan uiteraard wel in de grill-magnetron.

Over tarieven: alles inbegrepen

In de periode 1 juni t/m 31 oktober is de reservering minimaal 2 nachten. Van 1 november t/m 31 mei kan ook per nacht gereserveerd worden.
Alle prijzen zijn inclusief standaard ontbijt, bedlinnen en handdoeken, eindschoonmaak, BTW en toeristenbelasting van 1,30 p.p.p.n

Extra personen

Er is een slaapbank aanwezig in de zitkamer. Indien gewenst kunnen daar maximaal 2 personen extra overnachten. Als u extra personen meeneemt kunt u dit tijdens de reservering aangeven in het opmerkingenveld.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst heeft u de Bed & Breakfast vanaf 15:00 uur tot uw beschikking. Op de dag van vertrek is de uiterste uitchecktijd 10:00 uur.

Huisdieren en roken

Wij hebben er voor gekozen om het meebrengen van huisdieren niet toe te staan. Ook mag er niet gerookt worden in de accommodatie. Andere gasten kunnen hier hinder van ondervinden en dat willen we voorkomen.

Betaling

Na reservering ontvangt u van ons een factuur. Uw reservering is definitief zodra de betaling bij ons binnen is. Bij aankomst pinnen kan eventueel ook, neem dan eerst even contact op met ons. Houdt wel rekening met pinkosten van 1,75%.

Lees hier onze voorwaarden en ons privacyreglement.

Kom uitrusten in Drenthe