B&B de Mantinger Es

Tarieven
en reserveren

Bekijk verliefde kerkuilen
in onze tuin

Een kamer boeken


  • Kies een kamer – kamerprijzen zijn hetzelfde
  • Kies een beschikbare aankomstdatum
  • Als u meer dan één nacht wilt boeken: selecteer de dagen die u wilt verblijven
  • Uw vertrekdatum is de eerstvolgende dag daarna, die hoeft u niet te selecteren.
Liever telefonisch boeken? Bel ons gerust: 0593-769035. Een mailtje naar info@de-mantinger-es.nl kan ook.

Nog makkelijker: vul het contactformulier in.

Welke kamer wilt u reserveren?

Nuttige informatie


Tarieven: all-in

Inclusief ontbijt, bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak, toeristenbelasting, gratis koffie en thee, wifi, overdekte stalling fietsen met laadplaats e-bikes

Aankomen en vertrekken

Inchecken kunt u vanaf 15:00 uur, uitchecken voor 10:00. Bel of mail even als dit niet mocht lukken. U ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van uw reservering. Uw reservering is definitief na ontvangst van de betaling.

Lunch

In de theeschenkerij zijn tijdens openingstijden tosti’s en panini’s verkrijgbaar. Gaat u de hele dag op pad, dan kunnen wij voor 8 Euro een lunchpakket verzorgen.

Diner

Er zijn diverse goede restaurants in de omgeving. Het dichtstbijzijnde is De Voscheheugte, op 1500 meter van de Mantinger Es. Wij kunnen daar desgewenst voor u reserveren, geef dit dan bij het boeken aan bij opmerkingen.

Huisdieren

Huisdierenallergie kan voor mensen die er last van hebben heel vervelend zijn. Hoewel wij grote dierenliefhebbers zijn hebben wij er daarom voor gekozen om huisdieren niet toe te laten. 

Betalen

Na reservering ontvangt u van ons een factuur. Contant afrekenen kan uiteraard ook, laat ons even weten als u dat wilt. Consumpties e.d. die u tijdens uw verblijf gebruikt kunt u zowel contant als met PIN afrekenen.

Onze voorwaarden kunt u hier nalezen.