Deze reserveringsagenda is dezelfde als die op www.bedandbreakfast.nl
Als u hier reserveert staat uw boeking automatisch ook daar geregistreerd.

U kunt tijdens het reserveren kiezen uit het appartement of de studio. Beide accommodaties zijn geschikt voor twee personen. De accommodaties zijn verbonden via (afsluitbare) deuren. Leuk voor een vakantie met vrienden of familie!

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal!
De betaalknop vindt u op uw factuur

Tarieven
De tarieven zijn all-in (ook ontbijt inbegrepen), dus géén bijkomende kosten.

Appartement
1 persoon per nacht – 90,00
2 personen per nacht – 120,00
Studio
1 persoon per nacht – 80,00
2 personen per nacht – 99,95

Verkrijgbaar in onze webshop

Tip: bespaar verzendkosten en laat het door ons klaarleggen in uw accommodatie!

Altijd persoonlijk contact: wel zo leuk
Wij maken gebruik van de reserveringskalender van BedandBreakfast.nl. Onze kring met vaste gasten groeit elk jaar, met name omdat wij er voor kiezen om het contact met gasten altijd rechtstreeks en persoonlijk te houden. Vragen, wensen, facturering en dergelijke verlopen dus niet via boekingsbureaus maar gewoon via ons. Wel zo makkelijk en wat ons betreft veel leuker! Wij merken al jaren dat dat erg gewaardeerd wordt.

Ontbijt
Wij verzorgen een goed en gezond ontbijt. Het wordt om 08:30 voor u klaargezet, mocht u een andere tijd willen horen wij dat graag bij aankomst. U kunt dit ontbijt meenemen naar de B&B of naar het terras en daar nuttigen, wat u wilt. Heeft u vegetarische- of andere ontbijtwensen, allergieën waar we rekening mee moeten houden: laat ons dat gerust weten! Voor de zekerheid vragen we dat bij de reserveringsbevestiging overigens nog even na.

Liever zonder ontbijt reserveren? Dat kan ook. U krijgt 7,50 korting per nacht (o.b.v. 2 personen)

Als B&B mogen wij helaas geen kookgelegenheid aanbieden. Maaltijden bereiden kan uiteraard wel in de aanwezige grill-magnetron. Ook een koelkast, waterkoker en koffiezetter zijn aanwezig.

Over tarieven: alles inbegrepen

In de periode 1 april t/m 30 september is de reservering van het appartement minimaal 2 nachten. Van 1 oktober t/m 31 maart kan ook per nacht gereserveerd worden.
Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, bedlinnen en handdoeken, eindschoonmaak, BTW en toeristenbelasting van 1,55 p.p.p.n.

Gasten
De tarieven en voorzieningen zijn berekend op één of twee personen per accommodatie. Het is dan ook niet de bedoeling dat u gasten ontvangt. Wilt u toch gasten ontvangen, overleg dan vooraf met ons.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst heeft u de Bed & Breakfast vanaf 15:00 uur tot uw beschikking. Op de dag van vertrek is de uiterste uitchecktijd 10:00 uur.

Huisdieren en roken

Wij hebben er voor gekozen om het meebrengen van huisdieren niet toe te staan. Ook mag er niet gerookt worden in de accommodatie. Andere gasten kunnen hier hinder van ondervinden en dat willen we voorkomen.

Betaling

Na reservering ontvangt u een factuur. De betaling dient 14 dagen na reservering in ons bezit te zijn, tenzij nadrukkelijk anders overeen gekomen. Op de factuur vindt u een betaalknop zodat u vertrouwd en veilig kunt betalen via iDeal. Via een bankoverschrijving kan ook, onze bankgegevens staan op de factuur. Indien u minder dan 14 dagen voor aankomst reserveert dient de factuur per omgaande betaalt te worden.

Lees hier onze voorwaarden en ons privacyreglement.

Kom uitrusten in Drenthe