Tarieven en reserveren

Geen toeslagen in het hoogseizoen!

Benieuwd naar ervaringen van onze gasten? Lees ons gastenboek en onze reviews op bedandBreakfast.nl

Direct een kamer boeken
  • Kies een kamer
  • Kies een beschikbare aankomstdatum
  • Als u meer dan één nacht wilt boeken: selecteer de dagen die u wilt verblijven
  • Uw vertrekdatum is de eerstvolgende dag daarna, die hoeft u niet te selecteren.

Als u liever telefonisch boekt: 0593-769035. Een mailtje sturen naar info@de-mantinger-es.nl kan ook.
Heeft u vragen of andere boekingswensen: neem gerust contact op!Praktische informatie          Meer foto's

Voor beide kamers gelden dezelfde tarieven, het hele jaar. Dus geen toeslagen in het hoogseizoen. De tarieven zijn all-in: inclusief ontbijt, bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak, en BTW. Koffie en thee zijn gratis, net als WiFi. Wij berekenen geen reserveringskosten, toeristenbelasting is eveneens inbegrepen.

Aankomen en vertrekken
Inchecken kunt u vanaf 15:00 uur, uitchecken voor 10:00. Bel of mail ons even als dit voor u niet mocht lukken. Aankomen en vertrekken kan 7 dagen per week. U ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van uw reservering. Uw reservering is definitief na ontvangst van de betaling.

Lunch
Prijzen zijn exclusief lunch, tenzij anders in een arrangement vermeld. In de theeschenkerij zijn tussen 1 april en 1 oktober wel tosti's en panini's verkrijgbaar. Gaat u de hele dag op pad, dan kunnen wij voor 8,00 een lunchpakket verzorgen.

Diner
Er zijn diverse goede restaurants in de omgeving. Het dichtstbijzijnde is De Voscheheugte, op 1500 meter van de Mantinger Es. In het hoogseizoen m.u.v. dinsdag elke dag tot 20 uur open. Wij kunnen hier desgewenst voor u reserveren, geef dit dan a.u.b. aan in het vakje onder opmerkingen.

Kies op de homepage het blok restaurants om veel meer restaurants te bekijken. Komt u er niet uit of wilt u advies, vraag het ons dan gerust.

Huisdieren
Huisdierenallergie is een allergie die voor mensen die er last van hebben tot heel vervelende situaties kan leiden. Hoewel wij grote dierenliefhebbers zijn hebben wij er daarom voor gekozen om huisdieren niet toe te laten. 

Betalen
Na reservering ontvangt u van ons een factuur. Het factuurbedrag kunt overmaken op ons rekeningnummer. Consumpties e.d. die u tijdens uw verblijf gebruikt kunt u zowel contant als met PIN afrekenen.

Annuleren
Onze voorwaarden m.b.t. annuleren kunt u hier lezen.