Deze reserveringsagenda is dezelfde als die op www.bedandbreakfast.nl
Als u hier reserveert staat uw boeking automatisch ook daar geregistreerd

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal!
De betaalknop vindt u op uw factuur

Tarieven 2022 Per nacht
1 persoon per nacht76,50
2 personen per nacht109,75
1 persoon 3 t/m 6 nachten72,85
2 personen 3 t/m 6 nachten104,50
Extra persoon per nacht (max. 2 personen)30,00
Weektarieven
1 persoon per week (7 nachten)460,00
2 personen per week (7 nachten)660,00
Ontbijt
Luxe ontbijt per persoon per nacht7,50

Altijd persoonlijk contact: wel zo leuk
Wij maken gebruik van de reserveringskalender van BedandBreakfast.nl. Onze kring met vaste gasten groeit elk jaar, met name omdat wij er voor kiezen om het contact met gasten altijd rechtstreeks en persoonlijk te houden. Vragen, wensen, facturering en dergelijke verlopen dus niet via boekingsbureaus maar gewoon via ons. Wel zo makkelijk en wat ons betreft veel leuker! Wij merken al jaren dat dat erg gewaardeerd wordt.

Fietsen huren
Wij verhuren ook fietsen, kwaliteits e-bikes en stadsfietsen van Gazelle. Reserveert u de B&B? Dan krijgt u 5% korting op de fietshuur. De fietsen kunt u online reserveren en afrekenen. De korting wordt daarna verrekend op uw B&B factuur.

Standaard of luxe Ontbijt
Er is een standaard ontbijt inbegrepen. U kunt ook kiezen voor een luxe ontbijt, geef dit a.u.b. aan in het opmerkingenveld tijdens de reservering. U kunt het daar ook aangeven als u een vegetarisch ontbijt wenst of als we bijvoorbeeld rekening moeten houden met allergieën. Als u niets aangeeft gaan wij uit van een standaard ontbijt.

Een standaard gezond en lekker ontbijt wordt om 08:30 voor u klaargezet op een dienblad. Mocht u een andere tijd willen horen wij dat graag bij aankomst. U kunt dit ontbijt meenemen naar de B&B of naar het terras en daar nuttigen, wat u wilt. Als u een luxe ontbijt heeft gereserveerd dekken wij voor u een uitgebreide tafel en wordt het ontbijt geserveerd met extra’s als croissants of pancakes, roerei en andere lekkernijen. Laat u verrassen!

Als B&B mogen wij helaas geen kookgelegenheid aanbieden. Maaltijden bereiden kan uiteraard wel in de aanwezige grill-magnetron.

Over tarieven: alles inbegrepen

In de periode 1 juni t/m 30 september is de reservering minimaal 2 nachten. Van 1 oktober t/m 31 mei kan ook per nacht gereserveerd worden.
Alle prijzen zijn inclusief standaard ontbijt, bedlinnen en handdoeken, eindschoonmaak, BTW en toeristenbelasting van 1,30 p.p.p.n

Extra personen

Er is een slaapbank aanwezig in de zitkamer. Indien gewenst kunnen daar maximaal 2 personen extra overnachten. Als u extra personen meeneemt kunt u dit tijdens de reservering aangeven in het opmerkingenveld.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst heeft u de Bed & Breakfast vanaf 15:00 uur tot uw beschikking. Op de dag van vertrek is de uiterste uitchecktijd 10:00 uur.

Huisdieren en roken

Wij hebben er voor gekozen om het meebrengen van huisdieren niet toe te staan. Ook mag er niet gerookt worden in de accommodatie. Andere gasten kunnen hier hinder van ondervinden en dat willen we voorkomen.

Betaling

Na reservering ontvangt u van ons een factuur. Op de factuur vindt u een betaalknop zodat u vertrouwd en veilig kunt betalen via iDeal. Via een bankoverschrijving kan ook, onze bankgegevens staan op de factuur. Uw reservering is definitief zodra de betaling bij ons binnen is. Bij aankomst pinnen of contant betalen kan eventueel ook, neem dan eerst even contact op met ons. Houdt wel rekening met pinkosten van 1,75%.

Lees hier onze voorwaarden en ons privacyreglement.

Kom uitrusten in Drenthe