Deze reserveringsagenda is dezelfde als die op www.bedandbreakfast.nl
Als u hier reserveert staat uw boeking automatisch ook daar geregistreerd.

Tweede B&B accomodatie komt er aan!
Vanaf maart 2023 openen wij een bijzonder sfeervolle tweede B&B accomodatie in de vorm van een studio. Beide accomodaties zijn voor twee personen, dus vier personen totaal. De accomodaties zijn gezamenlijk of apart te reserveren.

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal!
De betaalknop vindt u op uw factuur

Deze tarieven zijn all-in, dus géén bijkomende kosten.

Appartement Mantinger EsPer nacht
1 persoon per nacht76,50
2 personen per nacht109,75
1 persoon 3 t/m 6 nachten72,85
2 personen 3 t/m 6 nachten104,50
Weektarieven
1 persoon per week (7 nachten)460,00
2 personen per week (7 nachten)660,00
Studio Mantinger EsPer nacht
1 persoon per nacht70,00
2 personen per nacht99,95
1 persoon 3 t/m 6 nachten66,50
2 personen 3 t/m 6 nachten94,95
Weektarieven
1 persoon per week (7 nachten)416,50
2 personen per week (7 nachten)595,00

Altijd persoonlijk contact: wel zo leuk
Wij maken gebruik van de reserveringskalender van BedandBreakfast.nl. Onze kring met vaste gasten groeit elk jaar, met name omdat wij er voor kiezen om het contact met gasten altijd rechtstreeks en persoonlijk te houden. Vragen, wensen, facturering en dergelijke verlopen dus niet via boekingsbureaus maar gewoon via ons. Wel zo makkelijk en wat ons betreft veel leuker! Wij merken al jaren dat dat erg gewaardeerd wordt.

Fietsen huren
Wij verhuren ook fietsen, kwaliteits e-bikes en stadsfietsen van Gazelle. Reserveert u de B&B? Dan krijgt u 5% korting op de fietshuur. De fietsen kunt u online reserveren en afrekenen. De korting wordt daarna verrekend op uw B&B factuur.

Ontbijt
Wij verzorgen een goed en gezond ontbijt. Het wordt om 08:30 voor u klaargezet, mocht u een andere tijd willen horen wij dat graag bij aankomst. U kunt dit ontbijt meenemen naar de B&B of naar het terras en daar nuttigen, wat u wilt. Heeft u vegetarische- of andere ontbijtwensen, allergieën waar we rekening mee moeten houden: laat ons dat gerust weten! Voor de zekerheid vragen we dat bij de reserveringsbevestiging overigens nog even na.

Liever zelf ontbijt klaar maken? Dat kan ook. U krijgt 7,50 korting per nacht (o.b.v. 2 personen)

Als B&B mogen wij helaas geen kookgelegenheid aanbieden. Maaltijden bereiden kan uiteraard wel in de aanwezige grill-magnetron. Ook een koelkast, waterkoker en koffiezetter zijn aanwezig.

Over tarieven: alles inbegrepen

In de periode 1 mei t/m 30 september is de reservering minimaal 2 nachten. Van 1 oktober t/m 30 april kan ook per nacht gereserveerd worden.
Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, bedlinnen en handdoeken, eindschoonmaak, BTW en toeristenbelasting van 1,30 p.p.p.n

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst heeft u de Bed & Breakfast vanaf 15:00 uur tot uw beschikking. Op de dag van vertrek is de uiterste uitchecktijd 10:00 uur.

Huisdieren en roken

Wij hebben er voor gekozen om het meebrengen van huisdieren niet toe te staan. Ook mag er niet gerookt worden in de accommodatie. Andere gasten kunnen hier hinder van ondervinden en dat willen we voorkomen.

Betaling

Na reservering ontvangt u van ons een factuur. Op de factuur vindt u een betaalknop zodat u vertrouwd en veilig kunt betalen via iDeal. Via een bankoverschrijving kan ook, onze bankgegevens staan op de factuur. Uw reservering is definitief zodra de betaling bij ons binnen is. Bij aankomst pinnen of contant betalen kan eventueel ook, neem dan eerst even contact op met ons. Houdt wel rekening met pinkosten van 1,95%.

Lees hier onze voorwaarden en ons privacyreglement.

Kom uitrusten in Drenthe