Theeschenkerij
Terras

Ekkelkampen 9 L1
9436PH  Mantinge (Dr.)
tel: 0593-769035
e-mail: info@de-mantinger-es.nl
Openingstijden: 1 april t/m 23 september
Woensdag t/m zondag 11:00 – 17:30
Bij slecht weer gesloten. Bel of mail gerust!
CONTACT EN ROUTE
U vindt ons tussen knooppunten 60 en 64

Einde seizoen 2020

Vanaf donderdag 24 september 2020 is onze theeschenkerij gesloten. Het seizoen 2020 zit er op, we hopen weer open te gaan op 1 april 2021. Wij willen heel graag iedereen bedanken die in dit bijzondere jaar ons terras bezocht heeft. We mochten pas op 1 juni 2020 open maar hebben in de maanden er na gelukkig meer mensen dan anders mogen begroeten. We hebben inmiddels een behoorlijke groep regelmatig terugkerende gasten en daar zijn we heel blij mee! Dankzij de vele koppen koffie, cappuccino, cheesecake en appeltaart die we jullie mochten serveren ziet het er naar uit dat we dit crisisjaar goed doorkomen.

We zien jullie graag terug in 2021!
Willem & Jannie


Koffie – diverse soorten thee – Cappuccino – Espresso – Latte Macchiato – Frisdrank – Tosti – Panini

Elke kop koffie, cappuccino, espresso en thee wordt met de hand bereid. En dat proef je!


Heerlijk plattelandsterras in het groen

In het hart van natuurgebied Mantingerbos- en weiden, aan een oud klinkerweggetje dat in veel fiets- en wandelroutes is opgenomen ligt theeschenkerij De Mantinger Es. Een sfeervol terrasje dat je tijdens je fietstocht of wandeling bijna niet kunt negeren!

Onder de eeuwenoude eiken voel je je meteen op je gemak. En is de batterij van uw elektrische fiets leeg? Geen probleem, u kunt ‘m naast het terras opladen terwijl u geniet van bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino.Ook een prima plek om wat te drinken als u in onze B&B logeert en terugkomt van een wandeling of fietstocht.

Boek nu de B&B


In de omgeving zijn de mooiste natuurfiets- en wandelroutes uitgezet. Vraag ons er gerust naar!