Gezellig terras

Heerlijk plattelandsterras in het groen

In het hart van natuurgebied Mantingerbos- en weiden, aan een oud klinkerweggetje dat in veel fiets- en wandelroutes is opgenomen ligt theeschenkerij De Mantinger Es. Een sfeervol terrasje dat je tijdens je fietstocht of wandeling bijna niet kunt negeren! Onder de eeuwenoude eiken voel je je meteen op je gemak. U vindt ons tussen de fietsrouteknooppunten 60 en 64. De theeschenkerij is open van 1 april tot 1 oktober, daarbuiten in het voor- en naseizoen ook op mooie dagen. Bekijk ook onze wandelagenda.

En is de batterij van uw elektrische fiets leeg? Geen probleem, uw fiets kunt u opladen terwijl u geniet van uw kopje koffie. Direct aan de weg, naast het terras.
Laadplek elektrische fietsen

Presentaties en excursies. Ook in de herfst en in de winter!

In en om de theeschenkerij worden voor gasten regelmatig op mini-presentaties gegeven over de meest uiteenlopende natuur-gerelateerde onderwerpen. Terwijl u geniet van uw kopje verse koffie of thee geeft de natuurgids u een inkijkje in de bijzondere Drentse natuur. Verwonder u over de eigenaardigheden van vogels, zoogdieren en planten of laat u bijpraten over het ontstaan van het Drentse landschap en de Drentse cultuur. Een aanrader!

Wij organiseren regelmatig leuke wandelingen en excursies met thema's als vogels, paddenstoelen, dierensporen en bijzondere bomen. Onder leiding van onze natuurgids zijn er ook zomeravond- herfst- en winterwandelingen door de omliggende natuurgebieden. Onze wandel- en excursieagenda met alle activiteiten vindt u hier

Openingstijden

De theeschenkerij is gesloten
van 15 juli t/m 28 juli 2019

Van 1 april tot 1 oktober
vanaf 11:00

Vrijdags gesloten

Ook eens sfeervol vergaderen?
T 0593-769035
info@de-mantinger-es.nl

Koffie, thee, gebak en frisdranken
  • Altijd minstens 10 soorten verse thee
  • Koffie, cappuccino en espresso worden vers gemaakt op onze espressomachine
  • Warme chocolademelk met slagroom
  • Verschillende soorten gebak
  • Frisdranken en vruchtensappen
  • Als lichte lunch: belegde panini's en tosti's